Thursday, March 5, 2009

AKU SEKARANG

salam,

+ pening + keliru + serabut + stress + letih + tunang + lebam + mengantok + sengal-sengal + bekerja keras + jobs luar + pening balik + dahaga + batin meronta + rindu + sakit tekak + sakit backbones + nak call mak + annual report design + homestay + 21st March + abah + daniel iskandar + makcik + insurance + dapur tak berasap + urut tradisional + kad kahwin + hantaran + kawan dan sahabat + terengganu +


surah Al-Ikhlas baik untuk lelaki mahupun perempuan...

"Demi Allah yang jiwaku ditanganNya, sesungguhnya Qul Huwallahu Ahadu itu tertulis disayap malaikat Jibrail a.s, Allahhus Somad itu tertulis di sayap malaikat Mikail a.s, Lamyalid walam yuulad tertulis pada sayap malaikat Izrail a.s, Walam yakullahu kufuwan ahadu tertulis pada sayap malaikat Israfil a.s".

17 comments:

NaD said...

ciknad pun bakal pening dah ni. simptom2 dah ada.

Tan Sri Jusoh Patail said...

bab BATIN MERONTA tu, ko kena puasa dulu laa...jangan buang kat tempat yang tidak sepatutnya....hahaha

Dory said...

xlame dah tu k.e.. sabar sabar.. xlari gunung di kejar.. ko boleh practice ngn zul dulu.. haha

zzzzila said...

weekend moh kite merehatkn minda+bdn..u g tempat best..i g spa je,huhuhu!jeles tau..

Mem Aluya said...

Tahap kronik nih. Compose blog pun main tambah-tambah jer ha... last-last keluar ayat. Sib baik tak lama jer lagi.

Cuti kawin lama ke K-e?

Khambeng Madu said...

tak lama laa mem..1 bulan je..huhuhu
dory..sanggup aku bersabo kalo mcm tu

KitKet said...

satu bulan xlama kaw cakap? anyway.. dah exercise lutut belum neh? hahaha

zool irfan said...

lor...
i kan ada..
hehe

Khambeng Madu said...

mama..kira ok lah tu 1 bulan..tp tgok laa kalo boss tak sign susah la..hehehe..tak dapat approval lagi ni..

Tok Ketua said...

ko jgn mandai2 setting lutut ngan zol tu.. aku pernah wat skru tercabut gak.. kurang perfom... sib baik aku jugak yg repair sendiri..huhuuh

aku la ros said...

errkk.. sabar la .. taklama lagi dah..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Elok overhaul dulu, tukar minyak hitam, buat balancing, adjust suspension, baru nanti takder masalah.....

McFie said...

hahaha..byk2 bedoa..skill tu asahhh..huhuhu

sue cipot said...

Knpa ye makin dekat kita makin resah, gelisah, risau, sedih, takot.. Normal ke ek prsaan mcm tu?

beel said...

lifetime experience!
u dont always get it rite?
its normal for u to feel like tht.
anyways, nak tenang hati, ingat Dia, think and do certain thing at a time.
ok bro?

=)

alabamin said...

relax bro..jgn amal minum air ais..maintain minum air panas je..air suam..semoga semua selamat..InsyaAllah..

Mrs Jaja said...

mentang2 nak kawen dah ni...kelam kabut jek nmpknye en. k.e kite ni..