Friday, November 28, 2008

ANAK JAI




salam...
hari tu aju jmpa jai..dia dh dpt baby...qaseh nurqaisara nama dia..baru lagi..nurul pun baru abis pantang...selamat berhujung minggu..chow

Monday, November 17, 2008

NTAHAPA2NTAH

jersey free aku dapat dari Torres

game ni aku dapat masuk free..masa lawan Aston Villa

gambar ni aku ambek masa kami mengeteh sama2...



salam...

aku agak bosan skg ni...rasa mcm nk bercuti lama jer...nk pegi europe jalan2 tgok tempat org...pegi sorang2 pastu singgah Liverpool jumpa Rafa Banitez...mengeteh smbil borak2 kosong skali ngan Torres dan Gerrard...esok plak pi umah Kuyt lepak main game x-box ngan dia...petang ajak Babel jogging kat taman umah dia tu smbil dengar Mp3...usha minah kilang london kat sana...jalan2 naik kereta Babel tu, Posh Carrera GT pastu singgah pub..Babel ajak minum red wine tp aku ckp "nauzubillah min zalik"...Babel tepuk bahu aku..5 minit lepas tu Lucas dan Alonso datang join kami minum...lepas letih borak, gelak, minum ngan Babel, Lucas dan Alonso...Alonso offer aku lepak ngan dia...aku pun ikut dia balik...sebelum balik Alonso ajak pi kedai sukan jap..dia nk beli kasut jogging baru...pastu dia suruh aku ambik ape yg aku nak..so aku ambek laa kasut Adidas Y-3...pastu kami balik umah..pastu..pastu...pastu aku sedar ada org panggil aku.."woi k.e..jobs Sime Darby tu ko dah tengok belomm..??"

arrghhhh...isnin yg bosaannn..!!

Wednesday, November 12, 2008

UNDI SAYA..!!




hehehe..aku dah submit 2 gambar ni...jgn lupa wei undi...kang hadiah tu kita pi tgok citer Los & Faun sama2 k...hahahah undi jgn tak undi..!! aku selek taik idong kat korang kalo tak undi aku...muehehehe

http://www.fishermansfriend.com.my/kuatnya/

Tuesday, November 4, 2008

Monday, November 3, 2008

KAHWIN TOK KETUEK..





video


Tahniah Syafiq...dengan sekali lafas ko dah jadi laki org...ingat skit perbaiki ilmu agama...ko dh banyak tanggungjawab skg..kalo ad mengadu kat aku..siap ko fik...huhuhu...




P/s: thx to Abang Hiro dan Abang Lan Carlos kerana sudi memeriahkan majlis ni...