Saturday, May 30, 2009

TERBARU


assalamualaikum semua...

apa cher korang2 ni..? diam ja..banyak gosip2 liar yg aku dengar dari kaki2 gosip yg kerjanya 24/7 dok gosip jer pasai kampung kita ni..tp apa2 pun rajin2 la update blog supaya org tahu perkembangan terkini pasai kita...eceh, ckp org..aku pun sebulan skali jer update..hahaha..mangap la..bz..huhu

aku skg dah kerja di tempat baru..hehehe..kejap2 tukar keje kan? dah mcm tu asam garam kalo keje dlm bidang ni..kalo nk best selalu2lah tukar...tp tak la best mana pun..lagi pening ada..skg aku dah kerja kat stesyen tibi...tibi3...hahaha...selalu lah tgok tibi3 yer skg..mana tahu aku jadi model terlajak..muka mcm aku ni memang ramai org puja..hahaha..bila weekends aku buat kerja2 freelance dgn brother bukit cilake dan abe warna itam...hahah...jangan riso...magicworks berjalan seperti biasa..kami sedang bekerjasama...dah senang nnti kami bercita2 membeli sebuah pesawat mudah alih utk memudahkan kami berjalan...tak payah nk tempuh jam...ok..doa2kan kami k...

tata..




Wahai Tuhan... Ku tak layak ke syurga-Mu
Namun tak pula aku sanggup ke neraka-Mu
Ampunkan dosaku, terimalah taubatku
Sesungguhnya Engkaulah Pengampun dosa-dosa besar

Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai
Dengan rahmat-Mu, ampunkan daku... Oh Tuhanku

Wahai Tuhan... selamatkan diri ini
Dari segala kejahatan dan kecelakaan
Aku takut, Aku harap kepada-Mu
Suburkanlah cinta aku kepada-Mu

Akulah hamba yang mengharap belas dari-Mu

19 comments:

Pink Marie said...

kelab gossip sri 360.

by referrals only. heh mcm nk bukak cek bank je

yaya|azura said...

k.e .. jom pegi gym sesama....

McFie said...

yeyy!! nnt klu model telajak pon tah2 dlm rancangan kanak2 jee awokk tuh! hehehe..

Ganbatte!! K.e.........mwah2 ;)

Soulier MUCHiER said...

hah ruangan gossip sape uok nak buka forum nih....best juga berforum LOL..aha momi pun lama tak update...all shud update blog lah...

Soulier MUCHiER said...

uop=pulok* terkehel jemari runcing ku!

Mem Aluya said...

Wah... ada gossip terbaru ke??

Mem Aluya said...

Btw, ingat tak my cousin Iwan masa gathering kat Seri Suria tu? He's at TV3 juga.

Zu said...

ohoooo rupanya .....baguslah dpt keja ngan stesen tb glamerrr:D

Khambeng Madu said...

MEM...i ingat..mcm terserempak dgn dia hari tu kat cafe..dia kerja situ lagi heh? btw MEM, banyak gosip2 yg i tahu dari org..org tu memang kuat bergosip..hahaha..

fie, rancangan kanak2 pun jadi lah..aku pong mcm kanak2 gak..cute! hahaha

bha a.k.a. Supernova said...

tahniah bro!!

Dory said...

model terlajak? sape amik ko tu mesti rabun dekat..

ape gosip yg ko dgr ni? nak gak tauu.. hahahha

SitiNur said...

Media Prima tu..dasat...Tahniah K-E.

zool irfan said...

gosip apa ni oii..
apasal aku tak tak tahu???

Mrs Jaja said...

gossip ape ni? ke ko yg buat gossip sendiri? hahaha...

bagus la k.e keje tmpt baru..aku rasa lama la ko dok situ...coz hari2 leh jumpe selebriti...

kalau muka ko kuar tibi...aku tak heran...bukan ke ko penah kuar tibi...cite natasya...ko kan irfan...hahaha...

BLues utk aLONG said...

Ciss...Khambeng Durjana!! Ko telah mengkhianati KAMI!!! Aku n sapit akan declare WAR!!! No pis2...Baik ko lari berpagar sebelum KAMI taro...

Tok Ketua said...

apa lagi long... tang pusat dia tu yg best nk terajang cucuk tu..

yathroxy said...

peeehh gle ah keje ngn tibi 3..jgn kena sakit tibi dah lah yerrrr..pasni mne tau...dorg amik ko jd pengacara ke...glamer ah time tu kan..
:)

artfieda said...

phuh dah keje ngan tibi 3..konpem leh ciom mulot ngan dato' farid hahaha...

partner yg biol (bukit + abe) malang btol bekerja ngan dorg hahahah

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™