Wednesday, May 21, 2008

TESTING testing TESTING....


halohaaa...

ni AJK Planner N Development merangkap AJK Kebersihan....
sampai gak aku kat tempat baru ni....aku tgh belajar mcm mana nk update blog ni....mcm susah sikit laa...tapi tak pe aku ni fast learner....hahahah....ok see u

p/s: ni sapa punya cawan ni tak basuh ni....woi zol...basuh cawan ni...pandai guna jaaa...sepakkk kang..! ni lagi seko ni...woi tok ketuaaaa...boxer ko ni nk suruh aku buang ker...? adduhhhh....tak paham2...aku tgok semakkk jer Kg. ni 2 3 hari ni...siap..ni dah mai AJK Kebersihan...

7 comments:

eryreckless said...

hahahah tahniah berjaya membuat blog...hehehehe ajk sampah ahahaha

zool irfan said...

hai k-e.. apa kaba..
selamat datang ye..

Khambeng Madu said...

huhuhu...

Tok Ketua said...

yayyyyy!!! boleh la aku wat sepah selalu!!!!..

Kakak Tiri said...

Boxer tu boleh jual kat Apek botol... mana tau kot-kot dapat tigaposen.

yaya|azura said...

k.e ke tuh?? wah wah ... fast learner sungguh... bila nk bawak yaya jenjalan naik kete baru nie?? hihihihihi.

cik tun teja said...

tiada len yg nak ocap melahinkan..samat dateng huntokmu juwee..

syioknyer dah ada ajk pat cleaning, kang kalo ada agik yg dok bowat 'semak' pat sini, ko tulun le tebas tang mana patot ek..hiap hiap! :P