Thursday, July 17, 2008

MINI



perrghhhh brotherr....smart giler keter ni...heeeiii...pagi tdi pi tgok kat showroom dgn bos...one word.."teruja"

16 comments:

sue cipot said...

K.E, nanti sue beli 4 ek?
pastu sue kasi k.e satu..
ala dgn k.e sue xbkira pon
ni pon tgh pk nak kasi sapa lg 2 ni... ada sapa2 nak x?

Khambeng Madu said...

wah...ini dinamakan family planning..!! rezeki ni org nk bagi...hahaha

KitKet said...

laa.. tu keta mak tu.. pagi tadi singgah opis k.e pegi makan nasi lemak kat area tu..

NaD said...

kasik mini poppers je lahh.

Khambeng Madu said...

wah...mama dtg shah alam ker..?

aku la ros said...

huh.. bila leh pakai keta ala gini ni.. hmmmmm

encik bha said...

tu laa....
aku dh cakap....x payah ambik MYVi...
bos dh ajak tu ada makna laa....

zool irfan said...

aku doakan kejayaan member member aku.. aku yakin k-e,, satu haru nanti kau akan bawak aku p jejalan ngan kete ni sambil pakai spek, isap rokok idung tinggi..

apa pun k-e, jangan lupa g urut. kete kete jugak.. masa depan jangan lupa..

g urut tau..

alabamin said...

Nak order? Price quotationis ready to be posted.

Si Tukang Karut said...

mommi nak tumpang k.e boleh k.e? ajak mommi round round tengok kandang kemben? semoga K.e akan tercapai impian itu...selamat maju jaya!

Khambeng Madu said...

hahahah..syial zul..urut ape ni..?

bamin: wah...tolong sediakn bro...nk tgok harga yg kat sana...

momi: boleh momi....nnti kalo dah ada k.e bawak gi jalan2 smpai singapo...leh jmpa geng belah sana...

Warnawanie said...

kaler fink ada tak??

SPAZZO said...

Jom lawan sape pakai dulu kereta nie!! hehehhee...

meeboo said...

wow!! best ni kalo merempit siap buat wikang lagi yeaaaahhh

Hanamichi_Sakuragi said...

apa lagi mintak la boss beli kan hehehe

Dory said...

ko nak ke k.e? aku bg ko 8 eh? yang betul2 mini laa.. ok? haha