Tuesday, July 8, 2008

NEW OFFICE




salam...sori dah lama tak update blog...dah masuk 2 hari aku kerja kat sini...masih aku rasa mcm tak de ape2...hmmm...boring sebab banyak benda tak cukup lagi atas meja aku ni...guna pun laptop sndiri jer lagi...pagi tadi masa masuk office, terkejut sbb office banjir...syiling dlm bilik bos pecah...sbb mlm tdi hujan lebat sampai tanki air atas runtuh...hmmm..company ni rugi dlm 300k...tp insurent cover...hmmm...satu kerja pun tak leh buat hari ni...lagi satu kat sini ramai gila yg ckp tinggi idong... aduhhh...bajet belajar UK best...hmmm...tak pe...bagi aku sebulan utk aku test sama ada ok atau tak...next week dapat Apple...yeah! aku sorang jer pakai Apple kat sini...sib baik boss baik...ok lah...take care kawan! Daa..

14 comments:

yaya|azura said...

apple merah ke apple ijo??

-me- said...

selamat bekerja ditmpt baru. lawo opis nya. jgn keje bwh meja dah la yer.. hehehe

meeboo said...

alah apalah sangat klo dengan ekor diorang tu, paling kuat pun pendek jew wahahahahahaaa.

pantun dua kerat:

kenapa orang pukul orang, kejam nye orang iteeewwww *tarik sket bahagian belakang*

Kakak Tiri said...

Wah macam best ajer opis tu. Nanti boss kamu bagi MacAir ke? Mintak la MacAir... senang skit nak bawak balik rumah.

Okay K-e. Keje lek-elok tau. Jangan idung tinggi... biarkan Zool Si Tupai Belang tu ajer tinggi. Biar dia.

KitKet said...

wah kerles opis baru! siap ada painting besar lagi tu..

selamat bekerja! dont give in kat org2 yang snuck up perasan bagus tu.. sembang ajer lebih.. isi tarak

zool irfan said...

lek k-e .. lek.. aku paham ko punya emosi tu cemana..

dia jentik je ko.. tepik nama aku 3kali gerenti aku sampai..

setinggi tinggi dia tapi tak sepanjang aku..

Si Tukang Karut said...

wah keless lah...tulah ramai idong tinggi naik air...takpe tunggu apple...Momi mok dah 20 tahun pakai apple..ada laptop pc terbongkang kat tepi nih...last anak-anak pakai buat main game...selamat maju jaya K.e...

Warnawanie said...

wahhh syannnteekkknyer opis..

selamat bekerja di tempat baru~!!

encik bha said...

cunNN...
nti dh ada APPLE...aku dtg lepok....
opis ko...bole tinggi hidung jugak...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tinggi2 hidung pun, tiap2 hari makan nasik gak, cis...

Khambeng Madu said...

betol ckp nabil

NaD said...

Menyambung ayat nabil, tinggi2 idung pun, berak busuk jugok..

aku la ros said...

cantiknye opis dia... selamat bekerja...

sue cipot said...

Wah chanteknyaaa tempat tidor baru eh silap tempat keja baru..

selamat maju jaya.. besalah yg blagak ni sllunya otak paras lutut je.. teruskan usaha anda..