Friday, August 15, 2008

SOS

salam kawan2...

k.e nk mintak tolong sikit...kalau korang sembahyang tu tolong doakan kesejahteraan, ketenangan untuk siti nurfazilah bt saraf...dia dlam kesusahan...bantu membantu kita sesama islam...kalau 10 org berdoa lebih baik dari seorg sahaja yg berdoa...k.e first time handle benda2 mcm ni...so mintak tolong akak2 dan abang2 semua...hanya Tuhan saja yg dapat membalas jasa baik kamu semua...insyAllah

regard
k.e

14 comments:

Hanamichi_Sakuragi said...

insyallah.....tapi siapa dia???story skit

Si Tukang Karut said...

SubhanAllah ku pohon doa dah harapan buat siti nurfazilah bt saraf ..semoga K.e cekal hadapi dugaan...

Khambeng Madu said...

Zu: dia kawan rapat k.e

mamimok: thank u very much..!

Dory said...

ape cite ni beng?

yaya|azura said...

semoga dia cepat sembuh..... mari sama2 semua panjangkan doa utk dia... dan hilangkan keresahan yang melanda jiwa k.e.

I, Me and Myself said...

zila ke k.e? pesal ni?

walau apa pun, saya mendoakan semoga Allah mempermudahkan semua urusan dia.

cekalkan hati dan byk2 berdoa yer.

Hanamichi_Sakuragi said...

oooooo.....tabahkan hati k.....semoga nurfazilah cepat sembuh

sue cipot said...

cop2 nak doa apa nie?
doa cepat gemuk ker? cepat kurus?
cepat dpt jdoh? cepat sihat?
cepat kaya? ayoyo k.e kasi jeles lah sikit..

NaD said...

insyaAllah.. lepas solat asar nanti nad doa skali utk dia. sbenarnya dia tu kenapa?

Khambeng Madu said...

untuk makluman..dia sakit..itu jer yg k.e leh ckp...thx kawan2

zool irfan said...

zool je yang tahu zila ni sakit apa.. k-e tak bagi tau so zool pun tak nak bg tau..
kalau bg tau kan mesti k-e marah..
tapi zool nak bg tau kat korang
jugak..

serba salah ni..

missjaja said...

zila sakit ape? ermm...ko ni k.e suka wat kejutan la...ape2 pon aku doakan dia cepat sembuh.

SitiNur said...

Bunyi mcm serius ngan kritikal ja ni..

ct baca pun macam sedih ngan takut.

Apapun K-E,Ct doakan semoga dia cepat sembuh..Insya ALLAH..AMIN

KitKet said...

InsyaAllah dengan izin Allah, semoga kawan k.e tu dapat sembuh kembali