Tuesday, April 28, 2009

Hamster



ni kalo adik ipar tu aku suka la..

11 comments:

Dory said...

eeeeeeeee..yucks! geli aku ngn tikus ni!

Tok Ketua said...

ni apa hal lak ni?...

KitKet said...

hahahha comel ajer.. tapi in real life mak geli nak pegang.. sebab dia jugak adalah spesis tikuih.. makan tikus (citer V)

Mem Aluya said...

Ahahaha... scene makan tikus tu ya...

Ket... sah depa ni tak faham apa kita cakap ni. Citer V pun tak tau apa...

NAZRI AHMAD said...

apa hg ni, buang tebiat ka

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dulu2 ada gak bela nie, pastu habis kucing aku tu makan... jadi Happy Meal dia...

SitiNur said...

Apa yang penting?kerjasama.Apa yang penting?kerjasama..Wonder pets,wonder pets..kami datang menyelamatkan kambing eskimo yang dlm kesusahan..:p

Mrs Jaja said...

hamster la plak beng ni...letak la biri2 ke...kambeng gurun ke..hihi..

beel said...

ey2!
korg tau x bley feed the hamster.
just click on the bottle tuh.nnt ade kuar bijik2.pastu die stop main wheel tuh.die p mkn.

wuhooo!

try la! try la!

(;

HambaMaya said...

cuber gak carik citer v dalam youtube.. tak jumpa-jumpa lagi nih..

Muhamad Afique Kamarunzaman said...

chumel!!!!!