Friday, June 13, 2008

YUHUUUU....!!


helo kawan..

mcm sunyi jer kg ni...yer laa sejak pemergian Mem Aluya mcm sunyi skit eh....? aku skg ni ada mengalami sintom2 malas nk kerja...annual leave ada lagi 6 hari...mungkin next week aku ambek cuti panjang...selama aku kerja sini aku tak penah cuti panjang2...paling lama aku cuti 4 hari direct...nak gak rase cuti panjang2 ni...tap yg aku riso bila time cuti ni aku jadi tak productive langsung...lesu jer badan...kena banyakkan bersenam ni...huhuhu (dari last year aku ckp mcm ni...)

yayyy..nnti zul nk belanja tengok wayang...!!! yaayyy...sekali ngan pizza tu....!! zul skg dah jadi Human Body Manager...hahaha
(I Know What U Did Last Week Bie) muahahaha

17 comments:

SitiNur said...

hehe lawak gambar ni..chal,chal mere bai

fizzzy said...

jum cuti..sy pun nak cuti2 malaysia..vrommm

encik bha said...

bie.....bie...bie.....

Si Tukang Karut said...

hahahaha cantik ponjot ateh paler tu...kiut..LOL

KitKet said...

kahkahkah.. the other side of zool..

nak ikut gek

aku la ros said...

nak coti gak.. me kalau nak coti panjang.. me ponteng keje terus.. kalau apply tak pernah lulus.. hik hik hik..

yaya|azura said...

my bie.. muaaaaaaaaaaaaaahs!

Dory said...

bie... lallalalala.. aku pon xpenah amik cuti lame. paling lame pon, 3 hari.. hampeh!

yaya|azura said...

oh .. lupe nak cakap .. kompeni suh yaya amik cuti wajib 5 hari berturut2 nie .. tapi tatau nak amik bile. wahahahahaha. jeles ke korang?

encik bha said...

apa barang keja kn.. bie....

McFie said...

hahahaha...zul comeeeeiii...

zool irfan said...

huh.. lega aku .. ingat kan gambar apa la yang kau letak..

ye k-e.. nanti i belanja u pizza ngan wayang ek..

ha.. k-e.. pergi la bersenam... mana yang kecil tu kena besarkan.. untuk ms depan gak.

Khambeng Madu said...

siol alam btoi ko ni zool...huhuu

Tok Ketua said...

cilaka tul.. aku terlepas entry ni.. muahahahaha aku nk gelak dulu... si tupai belang dlm versi kedua..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Giler kentang!

SilverFerio said...

nak kena abiskan 12 hari cuti sblm 16/7. mcm mana?

cik tun teja said...

hahaa..teraju naik buleee..ahak!