Monday, September 22, 2008

HEHEHE



hey babe..!

thx taw...walaupun i tak berapa suka benda2 complicated ni tp i suka..hahaha

14 comments:

yaya|azura said...

ooo.. nilah gadget baru tu yer... cun!

Kakak Tiri said...

I pun suka kalau free.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

i pon...ala K.e..kalau hang tak soka..pas je sini!

psst2...bday kita coming ni....

KitKet said...

vah vah vah.. k.e dapat present yek

siti norfazilah said...

Abah kate,practice makes perfect..I pun tgh berusaha dgn tekun tau!hehe..my BLACKIE hensem tau,tp u lg hensem. ;)

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Diaorg ni bukan buat TV jer ker?

Saya, Aku dan Kamu said...

how sweett. i like it too!!!

missjaja said...

wah..dpt hadiah...jgn lupe raya ni beday aku...aku pon nak hadiah + duit raya...haha..

Khambeng Madu said...

jgn jelos semua..!! hahaha

zool irfan said...

betik ke k-e..
tak call pun aku bg stu jeritan kegembiraan.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

wah wah wah....cantiknya...

SilverFerio said...

apa tu?

NaD said...

Kat umah nad ada gak toshiba sbijik. Mesin basuh la tapinyer..

Dory said...

wahhhhhhhhhhh.... nak jugakkk.. tp aku jenis malas sket pakai hp canggih2 ni.. tp klau org bgi mmg cagher!