Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya


hey guys...

dikesempatan ini k.e ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kat korang semua...k.e mintak maaf banyak2 kalau seperkenalan kita ada yg tersalah makan, tersalah tegur, tersalah kata...harap korang maafkan...kalo yg ada balik ke kampung tu hati-hati bawak kereta...ok..sepanjang kita berkenal dari dalam yahoo 360 lagi, k.e suka berkawan dgn korang...dan Kampung Sri 360 dah semakin membesar...nnti kita boleh buat annual dinner kat Petronas Conventions Centre k...hahahaha...

ok guys...Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, luf u all..!

8 comments:

yaya|azura said...

i like tat annual dinner thingy....

i heart u k.e

selamat hari raya, maaf zahir & batin.

Pink Marie said...

yessss!!

ok slamat hari raya to u too k.e..
maaf zahir dan batin jugak..

zool irfan said...

paitin la..

Kakak Tiri said...

Fuh... KL Convention Centre.

Selamat Hari Raya K-e.

Fazilah apa khabar?

NaD said...

Selamat Hari Raya k.e, maaf zahir batin =)

Warnawanie said...

salam aidilfitri k.e!!

Dory said...

sejak bile ko gune ganti name k.e ni? hahaha...cam geli je.. hahaha

anyway, selamat hari raye!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, K.e...