Thursday, October 30, 2008

CEPOT RIM




minggu lepas family dah selamat pindah ke Quantan...sib baik ada kawan2 tolong..thx to apeng, joy and padhil..depa ni kawan aku kat bentong...kawan masa kanak2 rebina dulu...b4 balik Quantan tu sempat lagi rembat sepot rim ni...hahaha..cantik ke tak janji aku pueh ati...minggu ni tok ketua kawen...so mulai esok aku n along dah mula sibuk buat ape yg patut...banyak benda nk kena settle tu...smlm jmpa along n capik..si capik ni dah pening2 tenuk sbb banyak nk pikir...relax k...sahabat2 ada...si zool plak sibuk dok suruh aku pakai baju melayu cantik2...aduh..nak pakai cantik bila majlis je..time basuh periuk belanga nk pakai cantik gak ker...ehh..harus laa kot...huhuhu...

aku sebenarnya banyak benda nk story morry kat korang ni...tp aku blur sbb aku dok pikir kerja...ok lah..nnti aku update lagi...aku duk kepit2 punggong ni nk berak...hahaha..chow

p/s: jemput semua dtg ke umah capik k...jmpa disana...aku akan smbut korang...hell yeah..! hahaha

13 comments:

yaya|azura said...

bile nak merasa naik myvi nie??????

Khambeng Madu said...

tak patah ke cepot rim baru ni...??

Cah anak Cikgu Man said...

hape la ko...carik la yang 5 batang...ni nampak macam buleh menimbulkan kontrobersi je...silap2 masuk dewan perlimen nih...

DoOrDie said...

eehhh...k.e...u amik i kan g umah tok capit?

Zu said...

ko jgn curi tulang pulak nanti bila majlis tok kita tu....ingatkan nak jugak tolong2 kan tp apakan daya aku ni jauh banget:D

Pink Marie said...

haih besnye rim...
bila nk make over pixie nie. duit da terbang beli blekberi pulok.

c u there!!

SilverFerio said...

ehhh ko simpan dulu lah ceritera tu buat pekasam

Saya, Aku dan Kamu said...

k.e nak pakai baju kaler apa? kite nak ikut k.e pakai baju kaler sama lah *wink wink*

jajan kawin bg lebeyy sket naaa

Kakak Tiri said...

Best la korang makan lauk kenduri.

:'(

zool irfan said...

huh.. aku lak start berdebar chapit nak kawin

MummyAju said...

alaaaa..tak merasa la aku nk mkn kenduri capit!! dah la lame xjmpe korg..hwaaaaaaaa!!!!

missjaja said...

hihi...nak g jua....jgn lupe sambut ketibaan aku ngan kapet merah ek k.e...hehehe...

sue cipot said...

smpaikan slam pd tok..
Rasanya saat sue komen ni tok dh sah kot jd suami Ad.. mudah2an smuanya bjalan lancar..

k.e, ko perhati skit kat abam zool tu kang habis telor kenduri dia rembat sorng2.. kang kentot busuk la tue...