Wednesday, October 22, 2008

QUANTAN


assalammualaikumm...

(gelak) Sebulan sekali aku update blog...muhahahaha...ok ok..minggu ni aku balik quantan...mak n abah pindah quantan plak...kat taman cenderawasih...agak dekat laa ngan umah amir(internet oder)...rindu kat quantan ni wei...mengamit memori masa pak long muda2 dulu tu haa...masa mula2 pak long jmpa ngan mak long korang....hahaha..
balik jer kerja hari jemaat nnti terus balik...tp ingat nk lepak kat bentong dulu..jmpa kawan kat sana...tido sana semalam..pastu balik temerloh...angkat2 barang...pastu pi quantan...mak call smlm..dia kata dia nk aku nolong angkat2 barang tu nnti...hmmmm..kalo aku angkat beban yg melampau nnti otot2 aku mengalami ketengangan...kalo dh tegang nnti mana nk parking...hahahah...aku akan gunakan kuasa aku sebagai abang...arahkn adik2 jer laa..huhuhuh...

aku nk tukar spot rim ni...hmmm... dapat masuk spot rim 20 jadi big foot kereta aku....hmmm..bila ek nk tukar...??


p/s: fie n dory...jom bawak aku bersiar2 di quantan..!!

15 comments:

Mr.bha said...

wei!!!!
halo2 aku,...mau pergi sama...jgn tinggal aku,...nati x nak ajak ko tido sekali...

Kakak Tiri said...

Selamat pindah ke rumah baru. Tahniah.

sue cipot said...

yeyeyeye nanti raya boleh kite p umah k.e kan? kutip duet raya manyak2..

nanti kenduri kawen kite boleh ar k.e dtg kan? kan?

yaya|azura said...

k.e singgah umah akid ke kat bentong tuh? kim salam sayang pelok cium kat dia ye.. huahahahaha...

erkkk.. karaoke nanti k.e takde ke??? :'(

missjaja said...

slamat pindah la k.e..awat tak pindah ganu jek...

NaD said...

hala....dia sebut kuantan la pulok.. nak pindah jugakkk!

Khambeng Madu said...

Sue> kenduri sue eh..insyallah..

yaya> alamakkk...karok plakkk...next other week laa yaya buat...boleh join skali...

zool irfan said...

wei.. aku nak ikut..tapi aku tak mo angkat barang.. hehe..

tegang? tegang yg macam mana tu sampai susah nak parking.. liarr!!
hahahahahaha.. well.. everybody know..

DoOrDie said...

wahahahhaha....ada unsur2 18 sx

Dory said...

jgn harapla aku nak ajak ko g jenjalan... hahhahaha

anyway, welcome to KUANTAN!!

Khambeng Madu said...

culuku mu duru..!! huhuhuh

Dory said...

mu lugu culuku kuasu duu..huhuhu

siti norfazilah said...

selamat bercuti ke KUANTAN...huhuhu!membilang hari bile mau smpai ke kuantan ni ye.. =P

Tok Ketua said...

wat abis bateri kete ko jer dory kalo bwk k.e jln2... hahahha

Miss Taeyong said...

siut hang lalu dpn umah aku xnk roger2 pun. br tau hometown ko kt sini. hampess kelapa btol!