Monday, December 1, 2008

PAINTBALL



salam....
ni laa aktiviti minggu aku dgn "geng jahat"...main tembak2..akibatnya 2 kali kena kat mata dan sekali kat lengan...sib baik pakai mask, masa kena kat mask tu berdesing telinga...gile masyukk game ni..lengan aku stil bengkak lagi smpai skg...kaki plak krem..berat jer rase...smlm plak susah nk tido sbb letih gila..terpaksa telan ubat tido...

minggu depan raya eh...insyAllah aku akan sedekahkan sekor kambeng buat korban...dah nickname pun Khambeng Eskimo (k.e)kan...so kambeng laa aku pilih buat korban...kambeng ni jugak laa yg akan aku tunggang kat akhirat nanti..insyAllah..aku usha harga kambeng kat Quantan ni ada dlm rm500 gak..hmmm..tak pe, sbb last year aku tak buat korban apa2 so dis year kira on laa...aku akan balik ke Quantan jumaat mlm...ikut ckp mak! syurga bawah kaki ibu kan..pandai2 laa aku nnti...so apa lagi pas ni..?? KERJA la...! demmm

9 comments:

McFie said...

syg! i nk kambengg pangangggggg...
hik3...

yaya|azura said...

next time nak join la paintball nie... cam besh jek.

zzzzila said...

kambengku dijadikan korban di medan tempur =(

Kakak Tiri said...

Merbahyer jugak paintball ni ek.

Pink Marie said...

taknak main.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Nanti boleh main yg betul punyer kat Pakistan atau Afghanistan.

Dory said...

parut tuk paintball ni, kalu teruk leh sampai bertahun nak ilang..

yg gamba smua pakai mask tu, ko yg paling pendek skali ye k.e? haha

zool irfan said...

baik kau sapu ubat kat kesan tembakan tu.. karang hari demi hari ia akan berkudis.pastu bernanah.lepas nanah tu ia akan kuar air yang jernih dari kudis tu dan kemudian akan terus bernanah.. nanah yang dasat punya.
lepas bernanah dia kuar ulat ulat sampah dari dalam daging.ulat tu sebesar sebutir nasi kaler putih melekit lekit dan berkilat.ia memamah segala isi kulit di lengan kau..hari demi hari kau menderita sakit dan bau yang busuk.pastu lengan kau akan jadi busuk macam bangkai. takde sapa nak comolot ngan kau even bukit sekali pun.
eh!ni cite betol ni bangkeii!! gelak plak.

Khambeng Madu said...

muahahahah..siot ko zool..nk muntah aku baca komen ko