Thursday, December 4, 2008

TAG (bayar tunai kat Siti)

gambar masa belajar dulu ni...terjumpa balik..kurus aku time ni..best student dapat kalong bunga..hehehe

7 Fakta tentang anda
1.rabun tapir
2.kalis maki
3.pandai masak utk kawan2
4.tulang belakang sensitip
5.pintar mandi hadas besar
7.kehilangan dagu (nnti dagu aku balik seperti sediakala)

7 Nama pangilan anda
1.K.E
2.Hairy
3.Kambeng
4.Along
5.Woi
7.U

7 perkara yang berharga
1.Family dan sanak saudara aku
2.Sahabat2 dan kawan2 aku
3.Kekasih aku
4.Perut aku
5.Otak aku
6.Kereta aku
7.HP aku (aku leh mati kalo tak de HP, aku dh try..)

7 perkara yg menakutkan anda di dunia ni
1.Yang Maha Esa
2.Mati
3.Harta
4.Kuasa
5.Wanita (sahabat nabi pernah berkata "harta, kuasa dan wanita adalah benda yg akan meruntuhkan Islam jika tidak dijaga)
7.Harimau (lepas tgok video org kena baham rimo tu)

7 Lagu yang punya kenangan @ memberi kesan mendalam pada anda
1.Unggu - Andaiku tahu
2.Marc Anthony - My Baby You
3.ntah..dah tak leh pikir dah..banyak sgt...eh jap..ada satu lagu ni kalo aku dengar pagi2 hari tu mesti aku bersemangat kerja..Estrella - Stay

7 Ayat yg kerap disebut oleh anda
1."ko nk apa..???"
2."syiaalllll...!!"
3."apa diaaaaaa..." (biasa digunakan di opis)
4."weeeiii.."
5."perrghhhhh...giler arr.."
6."haaa...???"
7."cun syiaalll..."

7 Perkara yg Buat anda berkecil hati
1.cari member
2.lepak umah layan game
3.driver sorang2..
4.cari kekasih
5.call abah aku
6.memasak (hahaha..kalo bad mood cuba laa masak..lauk jadi masin sbb tekak tawar)
7.tido

7 cara memujuk anda
1.belanja aku makan..!! settle...no other ways..! hehehe

7 perkara pertama anda
1.pertama kali dapat anak buah
2.pertama kali berjalan ngan kawan2 pegi luar dr m'sia...
3.pertama kali aku menangis sbb perempuan (bukan dia buat aku menangis tp sbb aku menangis tahan geram)
4.pertama kali apa lagi eh...tu jer kot..

7 mangsa seterusnya yg harus di TAG
1.Cik Norfazilah
2.Cik Siti Nurhamidah Hamdan
3.Mamak
4.Munggah
5.Mama Cat
7.Azman (annome)

10 comments:

SitiNur said...

Ok.Hutang settle..hehe

zzzzila said...

erkk...nnt2 la i settle ngan u!i blanje u mkn je senang..mau?

DoOrDie said...

ko bole mati kalau takde HP? Ko ah try?

Giler biar benar KE nih?

Apekah kau hidup semula selepas disembelih?

hahaahahh!

Mr.bha said...

hahahha...
ada lagi gaba nie.....


smart jugak aku masa nie!!!wawawa

Miss Taeyong said...

adoyai...kna tag la plak!

weh, nak tgk jugak video rimau tu... plizzzzzzzzz...

KitKet said...

hadoi! ini diktator namanya

zool irfan said...

aku takde pun

Miss Taeyong said...

en zool nak jugak ker? saya bleh tagkan en zool? ;p

weh k-e, aku dah siap pon! huhuhu... (gedik plak aku nak bgtau kan!)

SilverFerio said...

hahaha.. setel jugak kan
sebelum raya haji kekekke

eryreckless said...

tag tu ape? tag team kat wwe ke beb