Monday, November 17, 2008

NTAHAPA2NTAH

jersey free aku dapat dari Torres

game ni aku dapat masuk free..masa lawan Aston Villa

gambar ni aku ambek masa kami mengeteh sama2...



salam...

aku agak bosan skg ni...rasa mcm nk bercuti lama jer...nk pegi europe jalan2 tgok tempat org...pegi sorang2 pastu singgah Liverpool jumpa Rafa Banitez...mengeteh smbil borak2 kosong skali ngan Torres dan Gerrard...esok plak pi umah Kuyt lepak main game x-box ngan dia...petang ajak Babel jogging kat taman umah dia tu smbil dengar Mp3...usha minah kilang london kat sana...jalan2 naik kereta Babel tu, Posh Carrera GT pastu singgah pub..Babel ajak minum red wine tp aku ckp "nauzubillah min zalik"...Babel tepuk bahu aku..5 minit lepas tu Lucas dan Alonso datang join kami minum...lepas letih borak, gelak, minum ngan Babel, Lucas dan Alonso...Alonso offer aku lepak ngan dia...aku pun ikut dia balik...sebelum balik Alonso ajak pi kedai sukan jap..dia nk beli kasut jogging baru...pastu dia suruh aku ambik ape yg aku nak..so aku ambek laa kasut Adidas Y-3...pastu kami balik umah..pastu..pastu...pastu aku sedar ada org panggil aku.."woi k.e..jobs Sime Darby tu ko dah tengok belomm..??"

arrghhhh...isnin yg bosaannn..!!

13 comments:

Kakak Tiri said...

Seronok layan day-dream kan... begitulah keje Mem setiap hari. Kalaulah masyuk.... sighhh...

zool irfan said...

huh.
aku pun busan gak ni

KitKet said...

rasa cam nak terbongkang depan tv ajer

Pink Marie said...

kemsalam kat abg gerrad mek tu k. lama tak mengsirapaislimau ngn dia!

Tok Ketua said...

akhirnya merepek jugak ko ni... muahahaha

NaD said...

bleh tahan daydreaming dia nihh.. huhuh

Dory said...

xtahan tul mimpi di siang ari ko nih! hahhaha

Saya, Aku dan Kamu said...

hahahah. hebat bebeno daydreaming k.e. klu ai nak dream mcm ni, bukan setakat day dah. ai boleh jadi seminggu! u r talking to piscesian..hahaha

yaya|azura said...

k.e ... jom ngeteh!

MummyAju said...

berangan kuat!!

SilverFerio said...

:D

Mrs Jaja said...

haahahaa..k.e nih..patut ade jerawat..kuat berangan...

Miss Taeyong said...

ko ni giler! ni br daydreaming. wonder ultimate fantasy ko ape la agaknyer ;p